Google відклав випуск Android 11 на тлі протестів у США
Google обіцяє надати більш детальну інформацію про нову версію Android "найближчим часом", без зазначення будь-яких дат
news-image

У суботу, 30 травня, технологічний гігант Google відклав запуск бета-версії своєї останньої мобільної операційної системи Android 11 через масові протести у США. Запустити Android 11 планували наступного тижня.

Про це повідомляє агентство Reuters, пише «Є!».

Так, компанія вирішила відкласти запуск операційної системи, який планувався на середину наступного тижня, через акції протесту, викликані вбивством афроамериканця в Міннесоті.

Ми раді розповісти вам більше про Android 11, але зараз не час святкувати, - йдеться в повідомленні Google, опублікованій на сайті розробників Android.

Захід спочатку планувалося провести у середу, 3 червня. Google обіцяє надати більш детальну інформацію про нову версію Android "найближчим часом", без зазначення будь-яких дат.

Протести поширилися по всій території США з приводу вбивства чорношкірого американця Джорджа Флойда. Він помер після того, як білий поліцейський притиснув його коліном при затриманні.

У місті, де вбили Флойда, протестувальники спалили поліцейську дільницю, а з настанням темряви тисячі людей вийшли на акцію, проігнорувавши комендантську годину. Згодом протести поширилися по найбільших містах США.

Читайте також: У Києві відкрили унікальну виставку «Аліса в країні див», для створення якої використали 50 тисяч квітів

Як ми писали раніше, чинний міський голова Києва Віталій Кличко підтвердив свій намір утретє балотуватися на посаду мера столиці