Світ
29 травня 2020
Facebook буде перевіряти надто популярні пости
Facebook буде вимагати ідентифікатор особистості у користувачів чиї пости стали вірусними
news-image

Компанія Facebook оголосила, що розширить свої вимоги по перевірці особистості на вірусні особисті облікові записи, щоб перешкодити поширенню дезінформації, пише «Є!»  з посиланням на eandt.theiet.org.

Як повідомили представники соціальної мережі, для цього необхідно, щоб "високодоступні" профілі, чиї пости швидко стають вірусними, проходили перевірку шляхом надання форми посвідчення особи, у разі, якщо вони демонструють "недостовірну" поведінку.

Facebook заявив, що буде надійно зберігати інформацію, і вона не буде поширюватися на платформі користувача. При цьому компанія відзначила, що з міркувань безпеки вона не стане розголошувати критерії, за якими буде визначатися "недостовірна поведінка", але заявляє, що вони будуть ґрунтуватися на "шаблонах".

Ми перевіримо особистість людей, у яких є характер недостовірної поведінки в Facebook і чиї повідомлення починають швидко поширюватися в США. Ми хочемо, щоб люди були впевнені, що вони знають, хто стоїть за контентом, який вони бачать в Facebook, і це особливо важливо, коли мова йде про контент, який досягає багатьох людей", - йдеться в повідомленні, розміщеному в блозі компанії.

Facebook додав, що якщо користувач не зможе підтвердити свій профіль або надасть ідентифікатор, який не збігається з ім'ям облікового запису, це призведе до обмеження доступу до облікового запису.

Також читайте: У період коронавірусу зросла потреба в соціальних послугах для сімей з дітьми в групі ризику

Читайте також:Через зґвалтування і катування розформували відділок поліції на Київщині