Ford навчила свої автомобілі вбивати коронавірус
Фахівці Ford розробили спосіб ефективної дезінфекції поліцейських модифікацій своїх автомобілів.
news-image

На сайті автомобільної компанії з’явилася інформація про те, що фахівці Ford розробили спосіб ефективної дезінфекції поліцейських модифікацій своїх автомобілів. Про це пише mmr.net.ua.

У компанії відзначають, що у поліцейських часто немає часу на ретельну дезінфекцію салонів своїх автомобілів. Але оскільки коронавірус не виживає при високих температурах, ефективно знезаразити автомобіль допомагає кліматична система. Так, протягом 15 хвилин температура всередині автомобіля тримається на позначці в 56 градусів за Цельсієм, що дозволяє позбутися від вірусу COVID-19.

Ніхто не хоче, щоб ця функція вмикалася випадково, тому її активація досить складний процес – щоб ви стежили за тим, що відбувається», – розповів глава відділу пасажирських автомобілів і SUV компанії Білл Габінг.

При цьому автомобілі не потрібно дообладнувати – така технологія буде впроваджуватися при оновленні програмного забезпечення.

Нагадаємо, Ілон Маск ствреджує, що обов'язковий карантин - це порушення наших прав. Читайте вперше українською.

Як ми писали, прем'єр-міністр Великої Британії заявив, що у нього погіршився зір через коронавірус. У квітні Джонсон провів тиждень в лікарні через зараження коронавірусом - у тому числі кілька днів у відділенні інтенсивної терапії.

До речі, президент Австрії порушив карантин, засидівшись у ресторані. Президент разом із дружиною проводив час у італійському ресторані в центрі Відня в неділю ввечері.

Читайте також:Японія буде платити туристам за відвідування країни