Події
25 травня 2020
Водій маршрутки розказав, як нардеп Тищенко проїхав зупинку і чи заплатив за проїзд
За проїзд Микола Тищенко, зі слів водія, платити відмовився, пославшись на те, що у депутатів є пільги на проїзд в громадському транспорті.
news-image

Водій київської маршрутки розповів киянину Василю Курчаку, що народний депутат від «Слуги народу» Микола Тищенко проїхав одну зупинку, сфотографувався і вийшов, не заплативши.

Микола Тищенко, який проїхався в маршрутці відразу після відкриття громадського транспорту після карантину, одразу виклав відповідне фото у Facebook.

В той же час водій маршрутки розповів, що нардеп з іншим чоловіком «зайшов, проїхав одну зупинку і вийшов». Після цього він пересів в автомобіль, який їхав за автобусом.

За проїзд Тищенко, зі слів водія, платити відмовився, пославшись на те, що у депутатів є пільги на проїзд в громадському транспорті.Хоча насправді нардепи повинні оплачувати проїзд – після цього держава їм компенсує вартість проїзду. 

Зазначимо, нещодавно в Україні розгорівся неабиякий скандал через те, що київський ресторан «Велюр» попри карантин продовжує приймати VIP-гостей. Його власником є нардеп Микола Тищенко.

Згодом стало відомо, що магазин косметики дружини Тищенка працює під час карантину.

Також писали про те, кому карантинні правила неписані.

До слова, сьогодні, 25 травня, Київський метрополітен відновив свою роботу після двомісячного карантину. В метрополітені здійснили всі необхідні заходи для безпечного перевезення пасажирів. Поки Тищенка там не було. 

Читайте також:Тищенко йде в мери Києва, - джерело