Світ
25 травня 2020
У Німеччині 107 осіб інфікувались коронавірусом після служби у молитовному домі
Інфіковані учасники богослужінь проживають у самому Франкфурті-на-Майні та трьох округах землі Гессен.
news-image

Міністр охорони здоров'я федеральної землі Гессен Кай Клозе повідомив, що 107 осіб інфікувались коронавірусом після служби у молитовному домі баптистів у Франкфурті-на-Майні (Німеччина).

Про це повідомляє видання DW, пише ТСН.

Однак міська служба охорони здоров'я продовжує відстежувати контакти усіх людей, які були у баптистській церкві 10 травня. Зазначається, що більшість інфікованих заразилися не під час богослужіння, а після нього вдома. Згідно з наявними даними, інфіковані учасники богослужінь проживають у самому Франкфурті-на-Майні та трьох округах землі Гессен.

Спочатку позитивні тести на коронавірус були у понад 40 осіб, які ходили до баптистської церкви, де релігійні зібрання проводяться німецькою та російською мовами. 

Досі невідомо, скільки осіб були на богослужінні 10 травня. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що пастор з міста Дуала, Камерун, який заявляв, що може вилікувати коронавірус, помер менш ніж через тиждень після зараження інфекцією. 

Нагадаємо, президент Австрії порушив карантин, засидівшись у ресторані. Президент разом із дружиною проводив час у італійському ресторані в центрі Відня в неділю ввечері.

Нагадаємо, Греція розпочне туристичний сезон вже з 15 червня, однак міжнародне авіасполучення у всіх напрямках країна відновить лише з 1 липня.

У той час президент США Дональд Трамп наказав на три дні приспустити прапори у пам'ять про жертв пандемії COVID-19.

Читайте також:Друге нашестя COVID-19, чого нам чекати?