Авторизація

Події
21 травня 2020
У Байдена прокоментували «плівки Деркача»
У штабі кандидата у президенти США наголошують, що записи сильно змінені, "але це не більше, ніж дірка від бублика".
news-image

У штабі кандидата у президенти США наголошують, що записи сильно змінені, "але це не більше, ніж дірка від бублика".

У штабі колишнього віцепрезидента США Джо Байдена відреагували на "плівки Деркача", назвавши їх "повністю відредагованими". У Байдена вважають оприлюднення записів продовженням російських зусиль щодо дискредитації політика, пише 5.ua з посиланням на The Washington Post.

Вони дуже сильно відредагували їх, але це не більше, ніж дірка від бублика, яка не отримала розголосу", – зазначив речник Байдена Ендрю Бейтс.

У штабі кандидата у президенти США наголошують на активній участь у поширенні аудіозаписів російського пропагандистського медіа Russia Today.

The Washington Post також нагадує про зв'язок Андрія Деркача з російською розвідкою. Нардеп навчався у школі КДБ у Москві. Його батько працював у радянських спецслужбах.

Нагадаємо, Офіс генерального прокурора відкрив проти Петра Порошенка нову кримінальну справу за частиною 2 статті 364 (Зловживання владою або службовим становищем) і частиною 1 статті 111 (Державна зрада) Кримінального кодексу України.

Раніше, 13 травня 2016 року Порошенко хвалився тим, що домігся підвищення комунальних тарифів на 100% ‒ вище вимог Міжнародного валютного фонду.

Читайте також:Фільм телеканалу OAN «Українська брехня: імпічмент, гроші Байдена, масові вбивства». Вперше українською