Суспільство
17 травня 2020
МАУ закрила продаж квитків на всі міжнародні рейси
Авіакомпанія МАУ не буде продавати квитки до 1 липня
news-image

Український авіаперевізник "Міжнародні авіалінії України" закрив продаж квитків на всі міжнародні рейси. Обмеження вводиться тимчасово, до 1 липня, пише «Є!»  з посиланням на avianews.com.

Він заявив, що прогноз розвитку ситуації є плачевним, і Україна є частиною глобального тренда. Це виявиться в тому, що галузь вийде на показники, які планувалися на 2020 рік, тільки в 2023 році. В першу чергу відновляться середньомагістральні рейси — і це вплине на структуру флоту авіакомпаній.

Пріоритетом діяльності авіакомпаній стане зниження витрат шляхом ефективного управління своїм парком. Вони будуть використовувати закінчення дії договорів для скорочення парків, а також намагатися знижувати лізингові платежі", — зазначив президент МАУ.

Криза також внесе зміни в сервіс, вважає Дихне. В аеропортах тимчасово закриють бізнес-зали, магазини Duty Free. Пасажири зіткнуться з забороною на провезення ручної поклажі в салоні літака. Зміни торкнуться також і харчування на борту — замість гарячих страв пасажирам запропонують їжу, яка заздалегідь упакована.

Також читайте: Ryanair планує відновити польоти по всій Європі та з України з 1 липня

Читайте також:Посольство Британії каже, що Україна забороняє виїзд своїх громадян без дозволу МЗС