Світ
17 травня 2020
Туреччина дозволила українцям приїжджати на лікування
Водночас пропускатимуть через кордон лише тих, хто має негативний результат тесту на COVID-19
news-image
Туреччина з 20 травня дозволить громадянам 31 країни, зокрема України, приїжджати на лікування в медичних установах Туреччини.

Про це повідомляє Anadolu, пише «Є!».

Приїхати на лікування також можуть громадяни, Іраку, Лівії, Азербайджану, Греції, РФ, Казахстану, Узбекистану, Грузії, Туркменістану, Молдови, Киргизстану, Джибуті, Катару, Німеччини, Нідерландів та Великої Британії.

Також у Туреччині визначили перелік послуг, якими зможуть скористатися іноземці: ортопедія, травматологія, загальна хірургія, дитяча хірургія, урологія, захворювання очей, кардіологія, онкологія, нейрохірургія, гематологія, репродуктивна терапія, трансплантація органів і кісткового мозку.

Інформація про всіх іноземців, які хочуть лікуватися в Туреччині, спочатку буде розміщуватися в Міжнародній системі медичного контролю і після отримання попереднього підтвердження буде видаватися дозвіл на лікування в турецьких медустановах.

Водночас пропускатимуть через кордон лише тих, хто має негативний результат тесту на COVID-19.

Як ми писали раніше, онука італійського диктатора Беніто Муссоліні Алессандра Муссоліні розповіла, чому її виключили з санкційних списків в Україні

Читайте також: Плазму зцілених від COVID-19 почали збирати ще в одній області