Події
13 травня 2020
Наближається друга хвиля захворюваності на коронавірус, - головний епідеміолог США
Причина полягає в тому, що вірус не зникне, тому що він дуже заразний.
news-image

Головний епідеміолог США Ентоні Фаучі заявив, що можливо буде друга хвиля захворюваності на коронавірус

Про це повідомляє CNN, пише Еспресо.

Причина полягає в тому, що коли ви говорите про те, чи зникне вірус, і як я неодноразово заявляв, цього просто не буде, тому що вірус дуже заразний", - говорить він.

Головний епідеміолог США заявив, що не впевнений, наскільки саме офіційні дані щодо COVID-19 можуть бути занижені.

За словами Фаучі, в офіційну статистику смертності, можливо, не включили американців, які померли вдома, і у яких був недіагностований коронавірус.

Фаучі наголосив, що восени або взимку "цілком можливо" буде друга хвиля захворюваності на коронавірус.

США є найбільш постраждалою від пандемії країною в світі. 

Нагадаємо, до Сенату Конгресу США внесли законопроект, який дозволяє президенту Дональду Трампу запровадити санкції проти Китаю за відмову в співпраці при з'ясуванні причин виникнення пандемії коронавірусу. Документ вніс сенатор-республіканець Ліндсі Грем.

До речі, уряд Чехії продовжує послаблювати карантин через коронавірус. З 25 травня у відкритих громадських місцях дозволили не носити захисну маску. Закритих приміщень нововедення не стосується.

Американська співачка Мадонна перехворіла на COVID-19, вважаючи, ще це просто важкий грип. Дізналася про це вона лише згодом, через сім тижнів, коли результат аналізу показав наявність антитіл

Також ми писали, що прем'єр-міністр Бельгії Софі Вілмс оголосила, що відтепер дозволено відвідування близьких друзів і родичів.

Читайте також:Розплата за коронавірус: чи зможуть США добитися компенсації від Китаю