Члени правління Укрзалізниці отримуватимуть 47 230 гривень на період карантину
Зарплати всіх топ-менеджерів центрального апарату Укрзалізниці у добровільному порядку знижені на 25%.
news-image

Укрзалізниця виконує Закон про обмеження оплати праці членів правління. Рішення реалізоване. Члени правління отримуватимуть 47 230 грн. на період карантину.

Про це написав у Фейсбук виконувач обов’язків голови правління УЗ Іван Юрик. 

Більше того, зарплати всіх топ-менеджерів центрального апарату Укрзалізниці у добровільному порядку знижені на 25%. Ми повністю солідарні та підтримуємо позицію Парламенту та Уряду вживаючи всіх заходів щодо оптимізації наших видатків для стабільної роботи галузі в цей непростий для держави період. Ключове завдання зараз – забезпечити стабільні перевезення, зберегти робочі місця та надати працівникам соціальний захист та підтримку", - пише Юрик.

Нагадаємо, наглядова рада Нафтогазу України доручила правлінню компанії забезпечити викоання норми законодавства, яка полягає в обмеженні зарплати та винагороди керівництва до 47 тисяч гривень на час карантину.

Також стало відомо, яку зарплату отримали за березень очільники ОДА в Україні.

До речі, судді поскаржилися на скорочення їхніх зарплат до 47 тисяч гривень: «шкодить незалежності суду». Рада вважає, що зміни до бюджету у частині зниження суддівської винагороди «не відповідають принципу верховенства права».

А ось Нефьодов вибив собі і своїм заступникам надбавки до 600 % окладу, незважаючи на дикі недобори митниці.

Читайте також:Максим Степанов заявив, що уже в 2020 році зарплати українським медикам збільшать до 50%