Світ
22 квітня 2020
У Британії майже вдвічі зросла кількість померлих від коронавірусу за добу
За минулу добу в лікарнях померли 823 пацієнти з COVID-19, днем раніше повідомлялося про 449 летальних випадків.
news-image

У Великій Британії зафіксовано різкий стрибок добової смертності від коронавірусу, загальна кількість інфікованих наближається до 130 тисяч. Про це повідомили в Міністерстві охорони здоров'я країни, пише Еспресо.

За минулу добу в лікарнях померли 823 пацієнти з COVID-19, днем раніше повідомлялося про 449 летальних випадків. 

У Британії зафіксували 4301 новий випадок коронавірусу, загальне число заражених досягло 129 044.

З початку пандемії від коронавірусу в британських лікарнях померли 17 337 пацієнтів. Ці дані не включають летальні випадки в будинках для людей похилого віку.

За даними офісу статистики Великої Британії, від COVID-19 померли значно більше людей, ніж вважалося раніше.

Зокрема, показник кількості померлих від коронавірусу в Англії і Уельсі виявився на 40% більший, ніж дані офіційної статистики станом на 10 квітня.

Нагадаємо, на сьогоднішній день у вчених немає достатніх знань для штучного створення вірусу, подібного коронавірусу COVID-19. Про це заявив глава Уханьского інституту вірусології Юань Чжімінь.

Також стало відомо, що в Австрії музеї та деякі іншим культурні заклади зможуть відновити роботу із середини травня в рамках покрокового послаблення обмежень, запроваджених через коронавірус.

Коронавірус негативно впливає на світову торгівлю наркотиками, паралізуючи економіку, закриваючи кордони та розриваючи ланцюжок поставок з Китаю, на який наркоторговці покладаються

Читайте також:Легені просто згоріли: на Буковині від  COVID-19 померли двоє юних братів