Резонанс
14 квітня 2020
Ексгравець збірної України шокував скандальною заявою про Крим і українців
“Крим – це Росія, а українці і росіяни – братні народи”: таку думку висловив ексгравець збірної України та київського “Динамо”
news-image

Колишній футболіст «Локомотива», «Анжи» і збірної України Олександр Алієв розповів про свою позицію з приводу територіальної приналежності Кримського півострова, пише «Є!»  з посиланням на sport24.

Коли я приїхав на Україну, він був українським. Зараз - це Росія. Але кримчани були і залишаться для мене українцями. Десь я дивлюся новини, де кримчани скаржаться. Але, самі розумієте, по телевізору все можуть говорити ... Гарного не почуєш, завжди щось погано.

Я приїхав в молодості на Україну і, пам'ятаю, їздив на збори з київським «Динамо» в Ялту. Тоді існувала команда «Таврія» з Сімферополя - вони грали в чемпіонаті України.

Проте далі, розвиваючи свою думку, екс-футболіст все ж заявив, що Крим – це Україна. Однак при цьому він сказав, що хоче, щоб народи України і Росії, які він вважає братніми, жили так, як це було до 2014 року, коли відбулася анексія півострова та війна на Донбасі.

Повернути Крим Україні? Це президенти повинні між собою домовлятися. Те, що ми бачимо по телевізору, що там Порошенко звинувачують ... Ніхто нічого не знає. Якби люди знали правду, то все б давно вирішилося. І ніхто б не забирав у нас Крим, все було б нормально.

Читайте також:СБУ викрила генерал-майора, який працював на ФСБ Росії