Світ
9 квітня 2020
У Польщі за добу – рекордна смертність від коронавірусу з початку епідемії
У середу ввечері повідомили про 357 нових підтверджених випадків коронавірусної інфекції та 30 смертей від неї, що є найгіршим показником від початку пандемії.
news-image

У Польщі через пандемію коронавірусу в середу зафіксували найбільшу кількість смертей від початку епідемії.

Про це повідомляє Еспресо.

Як повідомляється, в Польщі в середу ввечері повідомили про 357 нових підтверджених випадків коронавірусної інфекції та 30 смертей від неї, що є найгіршим показником від початку пандемії. Загалом там зареєстровано 5205 заражень з яких 159 людей померли.

Читайте також:Чоловіка, який повернувся із заробіток з Польщі, жінка не пустила додому

Польський прем’єр-міністр Матеуш Моравецький заявляв, що країна збільшить щоденні обсяги тестування на коронавірус завдяки чинному контракту на 800 тис. тестів на коронавірус.

Нагадаємо, Польща очікує піку захворюваності на викликану коронавірусом хворобу COVID-19 у травні-червні. Моравецький зазначив, що Польща знаходиться на початку боротьби з коронавірусом.

Європейська комісія запропонувала продовжити тимчасове обмеження для громадян третіх країн на несуттєві поїздки в країни Європейського Союзу і Шенгенської зони до 15 травня.

Нагадаємо, Сполучені Штати другий день поспіль зафіксували майже 2000 смертей, пов’язаних із коронавірусом.

В Іспанії після спаду знову зросла кількість померлих від COVID-19. За останні 24 години зафіксовано 757 смертей від коронавірусу, що свідчить про новий ріст, але порівняно невеликий.

Читайте також:У Польщі чоловік 3 дні прожив у машині, бо боявся заразити коронавірусом сім'ю