«Всеукраїнська школа онлайн» у перший день після старту зібрала понад 3,3 млн глядачів
На офіційному YouTube-каналі Міністерства освіти кількість переглядів за останні дві доби досягла майже 2 млн.
news-image

В Офісі президента України відзначають успішність ідеї проекту "Всеукраїнська школа онлайн" із відеоуроками для учнів 5-11 класів, за допомогою якого українські школярі та всі охочі можуть навчатися в режимі онлайн у період карантину у зв'язку з пандемією коронавірусу.

За даними компанії Nielsen, у понеділок, 6 квітня, майже третина глядачів ранкового ефіру дивилася саме "Всеукраїнську школу онлайн". Загальна аудиторія першого дня проекту – понад 3,3 млн "учнів" різного віку", - повідомила прес-служба президента України.

На офіційному YouTube-каналі Міністерства освіти кількість переглядів за останні дві доби досягла майже 2 млн. Найбільш популярними стали заняття з фізкультури за участю українських зірок.

Однак, безумовно, головним критерієм є безліч позитивних відгуків учнів, батьків та вчителів. Вони – безцінні. Офіс президента дякує всім, хто долучився до нового формату навчання школярів, який ми запустили в умовах карантину внаслідок поширення Covid-19", - ідеться в повідомленні.

В ОП зазначають, що наразі до ініціативи приєднуються інші телеканали і медіаплатформи. Зокрема, онлайн-уроки стануть доступними для перегляду на "Київстар ТБ". Також тривають відповідні переговори з регіональними телеканалами.

Проект відбувся з ініціативи Президента України Володимира Зеленського. До підготовки та запуску «Школи» долучилися МОН України, парламентський Комітет з питань освіти, науки та інновацій, громадська спілка «Освіторія», а також 40 педагогів. Зйомки уроків проходять у Новопечерській школі м. Києва.

Нагадаємо, у понеділок, 6 квітня, стартувала "Всеукраїнська школа онлайн" для всіх учнів 5-11 класів.

Раніше повідомляли, що подати документи на зарахування дітей до першого класу шкіл можна в онлайн-режимі або після карантину.

Читайте також:Актуально для всіх: мама придумала корисний графік на день для дітей на період карантину