Події
7 квітня 2020
Мер Дніпра Філатов погрожував «слузі народу» Дубінському
Конфлікт між політиками виник у соцмережі Фейсбуці.
news-image

Міський голова Дніпра Борис Філатов в соцмережах почав погрожувати нардепу від «Слуги народу» Олександру Дубинському, звинувачуючи в тому, що останній поширював про нього фейки.

Конфлікт між політиками виник у соцмережі Фейсбуці.

Нардеп Дубінський опублікував нібито скрін поста Бориса Філатова про те, що міська влада Дніпра відстрілюватиме тварин, які не мають відповідної реєстрації в "КП Зооконтроль".

Мер Дніпра Філатов зійшов з розуму. Горілка це або наркотики, значення не має. * Банут створення на чолі міста-мільйонника це ж не тільки загроза національній безпеці. Але і загроза домашнім тваринам. А цього точно прощати не можна », - висловився Дубінський.

Мер Дніпра Філатов пообіцяв набити є##ло слузі народу Дубінському 01

Пізніше Дубінський написав, що Філатов видалив цей пост зі своєї сторінки, і образив Філатова.

Мер Дніпра Філатов пообіцяв набити є##ло слузі народу Дубінському 02

В свою чергу Філатов назвав опубліковане від його імені розпорядження "фейком". Філатов написав у себе на сторінці, що «передає особистий привіт наріковскім посіпакам і підручним бородатий Бабусі». Він закликав в епідемію не розганяти фейки і підкреслив, що всім ще доведеться жити з таким мером довго. Також він заявив, що нардеп видалив пост, а він чекає від нього вибачень.


Мер Дніпра Філатов пообіцяв набити є##ло слузі народу Дубінському 03

І пізніше пообіцяв Дубінському "набити є##ло"


Мер Дніпра Філатов пообіцяв набити є##ло слузі народу Дубінському 04

 

На що Дубінський відповів:

Сподіваюся, клоун, ти не кинешся протверезівши видаляти цей коментар. І вже з завтрашнього дня почнеш ходити на допити в ГБР і Нацполіцію.
Саша Дубінський, брехлива комаха (твариною назвати тебе не можна), яке значиться народним депутатом. Я чекаю на мене заяву в правоохоронні органи, як ти вчора проанонсував. Ти, падло, будеш тоді здавати свої гаджети на експертизу, сидіти на цьому, а не фейковий "зеленому" поліграфі, і ми проведемо судово-лінгвістичну експертизу про те, як ти сприйняв вислів "Беніна балакаюча жопа". як образу, констатацію факту або визнання заслуг. Повір, я і мої адвокати зробимо з цього таке шоу, що ні тобі, ні твоїм господарям, ні твоїй політичній "силі" мало не покажеться. А ще я хочу з тобою очної ставки. Щоб у мене, нарешті, з'явився шанс дати тобі ляпас ", - написав мер Дніпра.
Читайте також:До «антиколомойського» законопроєкту внесли уже понад 5 тисяч правок — Арахамія