Політика
6 квітня 2020
Противники «антиколомойського» законопроєкту подали майже 6000 правок
Железняк додав, що 6 квітня останній день внесення правок. Можливо парламентарі внесуть до законопроєкту 10 тисяч правок.
news-image

Противники так званого "антиколомойського" законопроєкту подали уже біля 6000 правок до розгляду проєкту закону у другому читанні.

Про це стало відомо з Facebook нардепа "Голосу", члена комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослава Железняка

Станом на зараз у нас вже біля 6000 правок в банківський закон і судячи по темпу, то фінальна цифра дотягне до 8000-8500 правок. Цей об’єм тексту ще фізично важко звести, то очікувати засідання Комітету раніше середи, напевно, не варто".

Железняк додав, що 6 квітня - останній день внесення правок. Можлива така ситуація, що парламентарі внесуть до законопроєкту 10 тисяч правок. За словами Железняка, це безперечно рекорд.

Як відомо, 30 березня Рада підтримала у першому читанні так званий "антиколомойський" законопроєкт №2571-д щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності.

Лідерка ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що законопроєкт не Конституційний, адже там йдеться не конкретно про "Приватбанк", а про банківську діяльність взагалі.

Читайте також:Максим Куляєв: «Антиколомойський закон - о, це буде корида! Справжнє видовище!»