Політика
4 квітня 2020
До «антиколомойського» законопроєкту внесли уже понад 5 тисяч правок — Арахамія
Він не виключає, що загалом у законопроєкті може були до 10 тисяч право
news-image
Після ухваленням у першому читанні законопроєкту про націоналізовані та збанкрутілі банки до нього уже внесли понад 5 тисяч правок.

Про це в етері програми «Свобода слова Савіка Шустера» заявив глава владної партії «Слуга Народу» Давид Арахамія, пише «Є!».

До законопроєкту про ринок землі для порівняння було подано 4018 і це зайняло на розгляд більше як місяць, — сказав політик.

Також він зазначив, що подавати правки можна ще до кінця тижня, відтак він не виключає, що загалом у законопроєкті може були до 10 тисяч правок.

  • Я не знаю що робити, це важка ситуація. У нас з одного боку є дедлайн, коли його ухвалювати, з іншого боку — навіть щоб розглянути ці правки в комітати, а не в Раді, то це теж займе багато часу, — сказав Арахамія і додав, що є три сценарії розгляду цього законопроєкту у другому читанні:
    домовлятися з авторами правок, аби вони їх відкликали (Арахамія називає його малоймовірним, адже є «групи опору»);
  • внести до Ради лише ті правки, які схвалені комітетом;
  • повністю голосувати за усі правки і проводити засідання зокрема вночі (за словами Арахамії, це може тривати до 10 днів).
Читайте також: Під виглядом захисту від коронавірусу зараз готуються пропозиції про скасування закону про мову, - Ярина Чорногуз