Як і коли подавати документи на зарахування до школи на карантині
У Міносвіти рекомендують перенести терміни на час після карантину.
news-image

Подати документи на зарахування дітей до першого класу шкіл можна в онлайн-режимі або після карантину, повідомляює МОН.

Засновник освітнього закладу може надати батькам можливість гнучкого подавання документів – наприклад, подати документи у сканованій формі електронною поштою без електронного цифрового підпису. Відповідний документ опубліковано на офіційному сайті

Терміни прийому документів для зарахування дітей визначає влада на місцях, водночас термін прийому заяв не може бути менше місяця. У Міносвіти рекомендують перенести терміни на час після карантину.

Інформацію щодо термінів прийому документів та способів їхнього подавання повинні опублікувати навчальні заклади або їхні засновники протягом одного робочого дня з дня ухвалення відповідного рішення.

Нагадаємо, 6 квітня для учнів 5-11 класів з усієї країни стартував проєкт «Всеукраїнська школа онлайн» уроки з 11 предметів, які за чітким розкладом транслюватимуть українські телеканали та YouTube-канал Міністерства освіти і науки.

Проєкт став можливим завдяки спільним зусиллям Офісу Президента України, Міністерства освіти і науки України, Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій, громадської спілки «Освіторія», а також 40 небайдужих педагогів, що зголосилися стати вчителями для усієї країни.

Всі заклади освіти закрили на карантин. Тому батьки шукають різні способи, які допомогли вберегтися своїх чад від цього вірусу. Одна мама вигадала корисний розпорядок дня для дітей, який убезпечить їх від захворювання.

Читайте також:Відомий американський лікар з центральної клініки Нью-Йорка надав рекомендації як знизити небезпеку зараження на 99% і зупинити поширення вірусу