Київ
31 березня 2020
У Києві лікарям, які рятують від коронавірусу, доплатять від 5 до 10 тисяч гривень
Кличко подякував лікарям Києва за їхню роботу, а також звернувся до мешканців міста з проханням дбати про здоров'я.
news-image

У Києві доплата лікарям інфекційних відділень, які рятують від коронавірусу COVID-19, становитиме від 5 до 10 тисяч гривень.

Перші такі кошти медики міста отримають вже за квітень. Про це заявив мер столиці України Віталій Кличко під час брифінгу 31 березня.

На позачерговому засіданні Київрада збільшила фінансування медичних закладів в умовах боротьби з коронавірусом. На доплати столичним медикам виділили майже 894 мільйони гривень. Йдеться про всі медзаклади другої ланки охорони здоров'я", – сказав очільник міста.
Особливу увагу й додаткове фінансування отримають медичні працівники, що працюють і працюватимуть із хворими на коронавірус. Доплата лікарям інфекційних відділень, де рятують і рятуватимуть киян від вірусу, становитиме від 5 до 10 тисяч гривень. Перші виплати медики отримають вже за квітень", – підкреслив Кличко.

Він подякував лікарям Києва за їхню роботу, а також звернувся до мешканців міста з проханням дбати про здоров'я.

У Києві серед п'яти осіб, у яких за останню добу підтвердили коронавірус COVID-19, – четверо чоловіків віком від 45 до 49 років та одна 55-річна жінка – медична працівниця.

Читайте також:107 киян мають підтверджений діагноз на коронавірус, - Кличко