Україна
14 березня 2020
Україна призупиняє залізничне сполучення з Польщею: Укрзалізниця поверне гроші за квитки
Поїзди Інтерсіті курсуватимуть з Києва до Львова
news-image

Між Україною та Польщею тимчасово не курсуватимуть пасажирські поїзди. Це пов'язано з рішенням уряду Польщі про тимчасове закриття міжнародного сполучення з іншими країнами, яке набуде чинності з опівночі 15 березня, пише «Є!», з посиланням на hromadske.ua.

Загалом між Україною та Польщею курсують таки поїзди: два Інтерсіті+ зі сполученням Київ — Перемишль, Одеса — Перемишль, Київ — Варшава, Львів — Вроцлав, а також безпересадкові вагони Київ – Вроцлав.

Останні поїзди з Польщі здійснять свої рейси в Україну 14 березня: Київ – Перемишль (Інтерсіті+) з Перемишля і нічний поїзд з Варшави. З України два останні поїзди Інтерсіті+ відправилися вранці 14 березня до кінцевої станції Перемишль.

На період призупинення пасажирського сполучення більше поїздів до Польщі Укрзалізниця не відправлятиме. Поїзди Інтерсіті курсуватимуть з Києва до Львова.

Продаж квитків на скасовані рейси зупинили. Повернення коштів за раніше придбані проїзні документи проводиться в усіх квиткових касах Укрзалізниці згідно з чинними правилами. Квитки, придбані онлайн, можна повернути у на сайті booking.uz.gov.ua або у мобільному додатку Укрзалізниці.

Перепрошуємо за незручності та закликаємо пасажирів ставитися до ситуації з розумінням. У разі виникнення запитань, просимо звертатися до Контактного центру Укрзалізниці: 0 800 503 111 або у Месенджер на офіційній сторінці компанії у Facebook, — повідомили в УЗ.

Там також нагадали, що з 13 березня призупинено пасажирське залізничне сполучення зі Словаччиною, у зв'язку із введенням в цій країні надзвичайного стану. Інші міжнародні поїзди та поїзди внутрішнього сполучення поки продовжують курсувати за графіком. При перетині кордону з Україною всім пасажирам проводиться температурний скринінг.

Читайте також: З'явився сервіс для моніторингу коронавірусу в Україні