Війна
2 березня 2020
Український десантник загинув на Донбасі після обстрілу бойовиками вантажівки з харчами
Вдома на нього чекали батьки, дружина та маленька дитина.
news-image

У неділю, 1 березня, бойовики в Луганській області обстріляли вантажівку з українськими військовими, яка перевозила харчі, внаслідок чого один український військовий загинув, двоє – отримали поранення, а ще двоє – бойове ураження.

Під час підвезення продуктів до позицій українських захисників поблизу населеного пункту Нижньотепле, російські окупанти помітили наш автомобіль та застосували протитанковий ракетний комплекс. Внаслідок влучання протитанкової керованої ракети в кабіну автомобіля один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув, двоє наших захисників отримали поранення, а ще двоє – бойове ураження. Усіх поранених та уражених українських військовослужбовців оперативно доставили до стаціонарних медичних закладів та надали кваліфіковану медичну допомогу», – повідомив прес-центр операції Об’єднанихсил.

Як повідомила 46 окрема десантно-штурмова бригада, внаслідок ракетного обстрілу бойовиків загинув її сержант Сергій Руських.

Сергій Миколайович народився 31 січня 1979 року у Маріуполі, та боронив рідний Донбас з 2018 року. Вдома на нього чекали батьки, дружина та маленька дитина», – повідомили у бригаді, в якій служив загиблий.

Нагадаємо, що на світанку 1 березня в зоні операції Об’єднаних сил Луганської області загинув 33-річний солдат зі Львова Ігор Гавриляк. 

Читайте також:На Донбасі зафіксували роботу снайперів, один військовий поранений