Політика
26 лютого 2020
Гончарук відреагував на чутки про свою відставку
Олексій Гончарук спростував чутки про своє можливе звільнення та заявив, що він і його Кабмін продовжують працювати у звичайному режимі.
news-image

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук спростував чутки про своє можливе звільнення та заявив, що він і його Кабмін продовжують працювати у звичайному режимі.

Про це він сказав під час брифінгу після засідання Кабміну в середу, 26 лютого.

Я скільки себе пам'ятаю – мене звільняють. Уряд працює у звичайному режимі. Для мене звична поява подібної інформації в ЗМІ. Жодних заяв я не писав, з президентом подібних тем не обговорював", – запевнив Гончарук.

Нагадаємо, що ввечері у вівторок, 25 лютого, з'явилася інформація, що готується відставка прем'єр-міністра. На це місце нібито розглядався бізнесмен і колишній політик Сергій Тігіпко.

Пана Тігіпка я бачив, я з ним зустрічався, як і з багатьма іншими. Я за останній місяць подивився майже 20 осіб. Нам потрібне підсилення радниками, можливо, на якусь посаду в уряді. Людьми, які розуміють, що таке промисловість. Але більше мені тут коментувати нічого", – додав Гончарук.

У нього запитали, чи вибачиться він перед українцями за тарифи та високі зарплати своїх міністрів. На що прем'єр лише віджартувався, сказавши, що "під час звільнення років за 10 знатиму, що казати".

Також він прокоментував імовірність відставки Кабміну.

Можливо, іноді простіше звільнити всіх і набрати нових людей. Ми зараз на фінальному етапі ухвалення такого рішення. Коли ми його ухвалимо, то чесно вийдемо й скажемо – дивіться, отак, отак і отак, і все вам розкажемо. Сьогодні на уряді цього рішення не було", – підсумував Гончарук.

Як повідомляли раніше, з імовірністю в 99% новим прем'єр-міністром стане Сергій Тігіпко. 

Читайте також:Питання вирішене на 99%: ЗМІ повідомили про плани Зеленського призначити Тігіпка прем’єром