Суспільство
26 лютого 2020
Розважаються іграми та ризикують погладшати: як проводять час евакуйовані у Нових Санжарах
За словами міністерки, всі люди, які приїхали з китайського Уханя, перебувають у доброму гуморі і розважаються, як можуть.
news-image

У Нових Санжарах закінчується етап відбору проб для тестів на коронавірус і результати очікуються до кінця тижня.

Про це розповіла міністерка охорони здоров’я Зоряна Скалецька у прямому ефірі "Сніданку з 1+1".

Втім, каже Скалецька, незалежно від результатів тестів, термін ізоляції не зменшиться і становитиме два тижні. За словами міністерки, всі люди, які приїхали з китайського Уханя, перебувають у доброму гуморі і розважаються, як можуть.

Психологічний стан наразі у всіх хороший. Є можливість в різний спосіб розважатися. Дехто займається спортом, як може, дехто читає книжки, напередодні якраз привезли нову партію книжок, привезли різні ігри, в тому числі настільні. Є можливість проводити час різноманітно. Я розумію, що наступного тижня треба буде ще урізноманітнювати розваги, можливо новими книжками, можливо ще чимось. Всі українці, які відгукнулися і передають благодійні речі, наприклад одному хлопцю передали шахи, їм тут дуже вдячні. Харчуванням всі задоволені. Кажуть, так добре годують, що мабуть тут і наберуть вагу. Станом на вечір напередодні – ні в кого немає ознак ОРВІ та з температурою все в порядку", - запевнила Скалецька.

Раніше ми писали, що евакуйовані показували Скалецькій відео, як вони в коридорі танцювали сальсу.

Читайте також:Скалецька вперше зустрілася з евакуйованими з Китаю