Суспільство
21 лютого 2020
У Нових Санжарах батьки відмовляються відпускати дітей до школи
У Нових Санжарах оголосили загальношкільні збори батьків через те, що місцеві мешканці вирішили не відпускати дітей до школи, боячись коронавірусу.
news-image

У Нових Санжарах оголосили загальношкільні збори батьків через те, що місцеві мешканці вирішили не відпускати дітей до школи, боячись коронавірусу. 

Про це передає кореспондент OBOZREVATEL з місця подій.

Їжу зараз всім з Полтави привозять. Але ці люди виходять на балкон, плюють там, а ми потім за ними під санаторієм прибираємо. Це ж все заразно. Їм їжу як стюардеси привозять - з Полтави вже готове. Але прибираємо за ними ми", – розповів один із співробітників санаторію.

За словами члена батьківського ради місцевої школи, левова частка батьків вже відмовилися відпускати своїх дітей в школу. Через це вирішили зібрати всіх і вирішити, чи будуть взагалі діти ходити в школу, поки в селі перебувають евакуйовані з Китаю.

Я свою дитину відпускати в школу теж не буду. Вона у мене і так сякається. Я на зборах буду виступати проти того, щоб діти зараз ходили в школу", – розповіла місцева мешканка.

 Як повідомляли раніше, місцеві мешканці влаштували своїм співвітчизникам "гарячий прийом" : заблокували дорогу для проїзду, а потім влаштували безлади і навіть закидали автобус камінням. Внаслідок сутичок постраждало 10 осіб. Відкрито два кримінальні провадження.

Читайте також:«Бунтів в Нових Санжарах можна було уникнути: повною засекреченістю або цілковитою відкритістю», - Савінцев