Політика
20 лютого 2020
Зеленський назвав роль Небесної Сотні для сучасних українців
Президент зустрівся з родичами загиблих на Майдані в 2014 році
news-image

Сьогодні, у шосту річницю пам'ятних подій на Майдані під час Революції Гідності, президент Володимир Зеленський провів зустріч з родичами загиблих героїв Небесної Сотні і пообіцяв довести до кінця розслідування  їх вбивства, пише «Є!»  з посиланням на comments.ua.

Так, український гарант заявив, що, незважаючи на нездатність попередньої влади "по гарячих слідах" розслідувати розстріли на Майдані, нинішнє керівництво країни і Генеральна прокуратура роблять все можливе, щоб відновити всі деталі та епізоди тих трагічних подій.

Знайте, що для мене особисто - це одна з пріоритетних справ. Ми робили все, щоб навіть після перезавантаження Генеральної прокуратури та керівництва Державного бюро розслідувань ми не втратили деталей цієї справи і продовжили розслідування", - підкреслив Зеленський і пообіцяв не тільки надавати підтримку сім'ям загиблих, але і завершити цю складну справу.

Крім того, український гарант оцінив роль героїв Небесної Сотні в долі сучасних українців, визнавши, що завдяки їхній жертві, внутрішнім і зовнішнім ворогам не вдалося розколоти країну.

Для мене герої Небесної Сотні - це люди, які відстоювали і відстояли незалежність нашої країни. Відстояли, незважаючи на те, що у нас почалася війна. Ці люди не дали можливості розколоти країну. Це наше ядро, це головне, що у нас є", - уклав президент.

Читайте також:День Небесної Сотні: у Києві вшановують пам'ять Героїв