Події
14 лютого 2020
В аеропорту Одеси затримано іноземця за підозрою у вбивстві пластичного хірурга в Києв
Поліцейські Києва спільно з прикордонниками затримали в аеропорту Одеси підозрюваного у вбивстві пластичного хірурга, вчиненого в столиці 2 лютого.
news-image

Співробітники ГУ Нацполіції України в м. Києві спільно з прикордонниками в п'ятницю затримали в аеропорту Одеси громадянина іноземної держави, якого підозрюють у вбивстві столичного пластичного хірурга, застреленого в центрі Києва увечері 2 лютого, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" начальник столичного главку поліції Андрій Крищенко.

Поліцейські Києва спільно з прикордонниками затримали в аеропорту Одеси підозрюваного у вбивстві пластичного хірурга, вчиненого в столиці 2 лютого. Він - громадянин іноземної держави, після скоєння вбивства переховувався і намагався залишити територію України", - розповів у коментарі агентству Крищенко в п'ятницю.

Наразі, поінформував начальник ГУ Нацполіції України в Києві, із затриманим проводяться слідчі дії.

Як повідомлялося, увечері 2 лютого Відділ комунікації поліції Києва повідомив, що столичні правоохоронці розшукують невідомого, який застрелив чоловіка в центрі міста. "До чергової частини близько 18:00 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Саксаганського невідомий декілька разів вистрілив у чоловіка і зник", - інформували в столичному главку.

Поліцейські встановили особу загиблого, це - киянин, 1977 року народження.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

За даними українських ЗМІ, загиблий - Андрій Сотник, працював керівником у DMK Ukraine. На сайті компанії зазначено, що Сотник - кандидат медичних наук, лікар-хірург, пластичний і естетичний хірург. На сторінці Сотника у Facebook зазначено, що він - уродженець Донецька.

Читайте також:Одна і та ж людина! Поліція опублікувала нові докази щодо підозрюваної у вбивстві Шеремета