Уряд призначив тимчасового очільника «Укрзалізниці»
Кабінет міністрів України призначив виконуючого обов’язки голови правління "Укрзалізниці" члена правління компанії Желько Марчека.
news-image

Кабінет міністрів України призначив виконуючого обов’язки голови правління "Укрзалізниці" члена правління компанії Желько Марчека. Про це йдеться у розпоряджені голови уряду Олексія Гончарука від 5 лютого, пише Еспресо.

Покласти тимчасово, до призначення в установленому порядку голови правління акціонерного товариства "Українська залізниця", виконання обов’язків голови правління зазначеного товариства на члена правління акціонерного товариства "Українська залізниця" Марчека Желька", - йдеться в розпорядженні.

Як зазначається на сайті Укрзалізниці, Желько Марчек закінчив університет Марібора (Словенія), дипломований економіст. Майже 13 років займав керівні посади в McDonald’s в Україні, Румунії та Югославії. Брав участь у проекті реформуванні HR-напрямку в компанії "Нова Пошта".

У 2007-2013 роках - директор з персоналу ПАТ "Дніпроспецсталь", у 2013-2014 - директор з персоналу групи Starlightmedia Віктора Пінчука, у 2014-2015 - незалежний член наглядової ради "Укрросметалл", з 24 червня 2016 - член правління УЗ. 

Раніше ми повідомляли, що міністр інфраструктури звинуватив керівництво УЗ у байдужості до пасажирських перевезень.

Читайте також:Українці вважають несправедливими захмарні зарплати держслужбовців