Політика
24 січня 2020
«Хоче нахабно бюджет ділити»: у ВР «слугу народу» підловили за скандальним листуванням
Народного депутата України від президентської партії "Слуга народу" Павла Павлиша підловили за скандальним листуванням із заступником міністра охорони здоров'я України Андрієм Семиволосом.
news-image

Народного депутата України від президентської партії "Слуга народу" Павла Павлиша підловили за скандальним листуванням із заступником міністра охорони здоров'я України Андрієм Семиволосом.

Про це повідомляє apostrophe.

Так, в листуванні Семиволос зазначає, що якийсь "Миша", а єдиний нардеп в профільному комітеті - глава Комітету Верховної Ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги і медичного страхування Михайло Радуцький, має намір "нахабно ділити бюджет".

У свою чергу, Павлиш радить Семиволосу не виконувати "недолугі команди" і "включати дурня". На що Семиволос йому відповідає, що "якщо хоче всидіти в кріслі" - потрібно виконувати.

Повна стенограма листування:

Павлиш: "Привіт, як справи?";

Семиволос: "Так собі";

Павлиш: "А що трапилося?";

Семиволос: "Міша за**бав до гикавки, хоче в нахабну бюджет ділити, дає недолугі команди";

Павлиш: "То не виконуй, включай дурня";

Семиволос: "Якщо хочу всидіти в кріслі, то потрібно виконувати, тут можна добре прибарахлитися, онукам вистачить, але по парі його моментів поклав в ящик, сказав типу віддав в департамент)) він мені за них наярює, кажу роблю))";

Павлиш: "зрозуміло, тримайся. Може на вихідних підемо з М*** підемо, вони хороші...".

Слід зазначити, що нардеп Павлиш не вперше потрапляє в скандал з листуванням на телефоні. Так, 13 листопада, під час перепалок навколо відкриття ринку землі, Павлиш розглядав у сесійній залі фото з оголеними дівчатами. 

Михайло Радуцький є засновником приватної медичної клініки "Борис", раніше його називали одним з можливих кандидатів на посаду глави Міністерства охорони здоров'я.

Читайте також:«Одним словом, мудак. Визнаю». Як пранкери змусили Богдана Яременка вибачитися за секс-скандал