Rolls-Royce оновив рекорд продажів в Україні
У 2019 році компанія Rolls-Royce продала 5152 автомобіля, в Україні автовиробник збільшив продажі втроє, реалізувавши 16 авто.
news-image
У 2019 році компанія Rolls-Royce продала 5152 автомобіля, в Україні автовиробник збільшив продажі втроє, реалізувавши 16 авто.

Про це повідомляє "Авто24".

Британський підрозділ концерну BMW компанія Rolls-Royce Motor Cars в минулому році встановила абсолютний рекорд продажів в 116-річній історії. Загалом 5 152 автомобілі були доставлені покупцям в більш ніж 50 країнах світу, що на 25% більше, ніж в 2018 році", - повідомляють у виданні.
Вагомий внесок внесли і українські покупці - вони придбали 16 Rolls Royce, з них 3/4 довелося на новий позашляховик марки Cullinan. Цей показник втричі більше минулорічного і є рекордним за всю історію бренду в Україні, а вона починається з проданого в Одесі Rolls Royce в 1914 році", - розповідають у "Авто24".

За словами Френка Тімана, регіонального представника Rolls-Royce Motor Cars в Європі, всього в Україні продано близько сотні "Роллс-Ройс". Причому українські покупці вибирали досить незвичайні комплектації - наприклад, чорний кузов і червоний салон. Також існує попит на ексклюзивне виконання в версії Rolls-Royce Bespoke.

Представник компанії додав, що також українці купують автомобілі з пробігом. Вони вигідніші, адже коштують дешевше і їх не треба довго чекати. Загалом на європейський ринок припадає близько чверті світових продажів Rolls-Royce. Нагадаємо, за підсумками 2019 року українці придбали та зареєстрували 408,1 тисячі вживаних автомобілів. Це вп’ятеро перевищує кількість придбаних нових авто.

Читайте також:Honda і Toyota відкликають 6 млн автомобілів через проблеми з подушками безпеки