Україна
18 січня 2020
Президент МАУ закликав українців долучитися до церемонії прощання з загиблими в авіакатастрофі під Тегераном
У зв’язку з траурними заходами з вшанування трагічно загиблих завтра на окремих ділянках Бориспільського шосе та в районі аеропорту "Бориспіль" можливі тимчасові незначні обмеження руху транспорту.
news-image

Президент МАУ Євгеній Дихне закликав українців долучитися до церемонії прощання з загиблими в авіакатастрофі під Тегераном. Завтра їхні тіла доставлять літаком в аеропорт "Бориспіль". Про це у Facebook написав президент МАУ Євгеній Дихне, інформує «Є!».

«Це особливий день не тільки для колективу МАУ, рідних загиблих, а й для всіх численних співвітчизників. Наші янголи заслуговують на особливе вітання вдома. Пропоную завтра 19 січня об 11:00 усім українцям, де б ви не були, натиснути автомобільний сигнал у знак солідарності з усією країною, яка готується попрощатися з безневинними українцями... втраченими в небі Ірану», – написав він.
«Будь ласка, долучайтеся до нашої почесної "варти" на "прильоті" екіпажу PS 752», – додав він.

 У зв’язку з траурними заходами з вшанування трагічно загиблих завтра на окремих ділянках Бориспільського шосе та в районі аеропорту "Бориспіль" можливі тимчасові незначні обмеження руху транспорту, зауважили в управлінні держохорони.


Читайте також: Tasnim: Іран передає «чорні скриньки» зі збитого Boeing Україні