Політика
14 січня 2020
У Держдумі РФ звинуватили США в аномально теплій зимі
На думку депутата партії "Родіна" Америка застосовує кліматичну зброю
news-image

Депутат російської Держдуми Олексій Журавльов, відомий своїми скандальними законопроектами, заявив, що в аномально теплій зимі з практично повсюдною відсутністю снігу на європейському материку, винні експериментальні прийоми США, пише «Є!»  з посиланням на comments.ua.

Я не виключаю можливість застосування кліматичного зброї. Сьогодні Америка, яка в передових технологіях використовує все, що тільки можна, може і таке бути. Але не можна кліматичну зброю застосувати проти, наприклад, Росії. Можна застосувати проти всього світу, але ми через це постраждаємо більше всього", - заявив Журавльов.

Політик також зазначив, що подібні маніпуляції з кліматичною зброєю проводилася і раніше, проте на неї було накладено заборону, що не зупинило американських вчених, які стали вдаватися до хитрощів, щоб не зупинятися в своїх небезпечних дослідженнях атмосфери.

Першими, ми знаємо, що вони ось це у В'єтнамі перевіряли кліматичну зброю. Тому, звичайно, ці розробки йдуть, хоча вони заборонені, але вони однозначно розробляються. Причому вони це роблять "типу дослідження ми проводимо“, тобто не як зброя, а як дослідження", - зазначив російський депутат.

Читайте також:Швидкість, з якою Земля нагрівається, може впливати на клімат