Політика
20 грудня 2019
Рабінович: Наша перемога в тому, що Сорос не отримає землю України «під ялинку»
Опозиціонер повідомив про те, що всі правки, які незаконно вилучили із законопроекту про ринок землі, повернуті.
news-image

Питання відкриття ринку землі буде обговорюватися стільки, скільки потрібно. Головне завдання - встановити істину, з'ясувати, для чого влада так наполегливо хоче продати землю і кому.

Про це заявив народний депутат України, співголова фракції «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ» Вадим Рабінович в кулуарах Верховної Ради, повідомляє прес-служба партії.

Ніяких подарунків Соросу під ялинку не буде!» - запевнив він.

Опозиціонер повідомив про те, що всі правки, які незаконно вилучили із законопроекту про ринок землі, повернуті.

Ми перейшли в демократичну область в частині обговорення послідовності розгляду поданого пропрезидентською фракцією законопроекту про ринок землі. Ми все робимо крок за кроком, і я вважаю це великою перемогою», - зазначив парламентарій.

Але зараз ще не час розслаблятися, вважає співголова «ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ - ЗА ЖИТТЯ».

Не дивлячись на те, що проведена велика робота, що той турборежим, який був запланований Соросом, ми зірвали, розслаблятися ще рано. Думаю, що до Нового року наша земля знаходиться в безпеці, а після ... будемо працювати далі. Але можна говорити про те, що небезпека минула!» - розповів політик.

Народний депутат повідомив про те, що сторони домовилися підписати підготовлений опозицією меморандум, який з пропозиціями і правками буде винесено на засідання парламенту.

О 14:00 ми разом з головою Верховної Ради України Дмитром Разумковим його підпишемо, і таким чином буде відновлено всі демократичні процедури, які були анульовані «слугами народу» по нікому не зрозумілих причинах. Тепер розгляд питання ринку землі буде проходити в порядку закону!» - запевнив він.

Парламентарій зазначив, що подальший розвиток подій залежить від закону.

Потрібно пам'ятати, що «слуг» більшість, і вони можуть хай не за дві години, а за дві-три пройти всі правки і проголосувати законопроект. Тому нашій перемозі радіти треба, але аж ніяк не розслаблятися, а треба готуватися до того моменту, коли закон пройде правки ... Більш того, ми повинні пояснювати людям на місцях, що «добре жити після продажу землі», в чому запевняє влада, ми не будемо », - пояснив опозиціонер.

При цьому, співголова «ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ - ЗА ЖИТТЯ» впевнений, що фракція виконала своє завдання.

Влада вже не піде на порушення процедури, оскільки зрозуміли нашу позицію, позицію інших фракцій, людей - ми не допустимо, щоб закон порушувався», - резюмував Вадим Рабінович.

Раніше ми писали, чому українців лякає ринок землі і які наслідки запровадження закону.