Інфографіка
20 грудня 2019
Продаж землі в Україні (інфографіка)
Скільки українців підтримують продаж землі в Україні?
news-image

Команда «Є!» проаналізувала скільки українців підтримують продаж зесмлі в Україні.

 Згідно результатів опитування, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг», лише 19% опитаних підтримують запровадження продажу землі сільськогосподарського призначення. 73% – проти цієї ініціативи, 8% – не визначилися. Відносно вищий рівень підтримки старту ринку землі серед молодших та заможніших респондентів, власників паю, які його самостійно обробляють. Але навіть у названих категоріях кількість противників цієї ініціативи становить не менше 60%.


Продаж землі сільськогосподарського призначення іноземцям підтримують ще менше – лише 13%. Проти цього – 81% опитаних. Незважаючи на те, що серед наймолодших та більш заможніших кожен п’ятий не проти дозволити іноземним громадянам купувати землю в Україні, три чверті представників цих категорій виступають однозначно проти цієї ініціативи. 

74% вважають, що рішення про запровадження продажу земель сільськогосподарського призначення, в Україні повинне прийматися на всеукраїнському референдумі. 17% – мають протилежну думку.

Нагадаємо, страйки проти продажу землі продовжуються.  Вчора протестувальники перекрили рух головної транспортної артерії столиці. Перекриття відбувалося біля ЦУМу на розі вулиці Б.Хмельницького.

 

Читайте також:Продаж землі поза всякими його обґрунтуваннями – ЗЛОЧИН. Ексклюзивне інтерв'ю Олександра Мороза