Події
18 грудня 2019
«Пройшов шлях Януковича в 25 разів швидше»: Зеленському збудували особисте шосе під Києвом
Шосе збудували усього за кілька місяців, спеціально для Володимира Зеленського.
news-image

Під Києвом, у селах Рославичі та Іванковичі, просто серед поля з'явилась асфальтована дорога із сучасним освітленням. Про це повідомляє Обозреватель.

Як повідомляється у програмі "СтопРеванш" на "5 каналі", місцеві жителі не на камеру кажуть: шосе збудували усього за кілька місяців, спеціально для Володимира Зеленського. Президент і його охорона використовують дорогу як іще один заїзд до котеджного містечка "Маєток. Перлина Італії", де проживає новий глава держави (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця новини).

У сільраді Рославичів, кажуть журналісти, від коментарів відмовились, але не на камеру відповіли: дорогу збудували у рекордно короткий строк, ще й безпосередньо на розпайованій землі. У власників паїв нібито дозволу ніхто не питав.

Шлагбаум на

Новина про появу такої дороги не здивувала блогера та письменника Дмитра Вовнянка.

Після того, як Зеленський почав їздити на кортежі, використовуючи машини, куплені ще в часи Петра Порошенка для обслуговування іноземних делегацій, на яких сам Порошенко не їздив, я вже можу чекати чого завгодно. Чого завгодно, крім президента на велосипеді – цього я не чекаю абсолютно", – зазначив він.

Повідомляється, що новозбудованою дорогою, крім президента і його команди, ніхто не їздить – там стоїть шлагбаум. І він є яскравим символом відокремлення нової влади від суспільства, розповідає політичний експерт Тарас Чорновіл.

Вони йдуть шляхом Януковича. Але значно швидше. Аби Януковичу дійти до тієї межі відсторонення від людей, потрібно було десь 25 років. А цей за пів року вибудовує навколо себе суперкортежі, суперохорону, супермаєтки, суперокремі під'їзди. Він пройшов шлях Януковича зі швидкістю в 25 разів швидше", – зазначив експерт.

Реакція суспільства показова: за пів року рейтинг президента упав на 21%. Такого крутого піке не було в жодного глави держави за перші 6 місяців каденції, вказують політологи.

Раніше ми повідомляли, що Зеленський розповів, коли закінчиться «епоха бідності».