Політика
13 грудня 2019
Рабінович: «Слуги» хочуть подарувати Соросу українську землю на Новий рік, але ми цього не допустимо
Народний депутат упевнений, що така терміновість неспроста і влада намагається ухвалити закон «про ринок землі» до свят на догоду Заходу і Соросу.
news-image

Представники пропрезидентської партії «Слуга народу» ініціювали незаконне засідання парламентського аграрного комітету, щоб встигнути відкрити ринок землі до святкування Нового року. ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ передасть всі матеріали, що доводять незаконність цього заходу, в правоохоронні органи і спробує припинити розпродаж української землі. Про це заявив народний депутат України, співголова названої вище фракції Вадим Рабінович, пише «Є!» з посиланням на Yotube.

 

У закритому режимі комітет Верховної Ради має право проводити засідання лише тоді, коли йдеться про державній таємниці. Якщо продаж української землі – це державна таємниця, то це показує тупість нинішньої провладної команди», – прокоментував нардеп. Опозиціонер нагадав, що закритий комітет є незаконним. «Закон «Про регламент» – такий же закон, як і всі інші. Вкрасти телевізор і провести незаконне засідання комітету – це одне і те ж. Це стаття! Ми подамо відповідне звернення в правоохоронні органи вже в понеділок, а зараз я вийшов із залу, щоб не легитімізіровать це збори. До того ж, ми залучимо до кримінальної справи відео, на якому народні депутати вчора приймали рішення про засідання сьогоднішнього комітету, де взагалі незрозуміло, скільки народних депутатів висловилися «за», – повідомив парламентар.

Народний депутат упевнений, що така терміновість неспроста і влада намагається ухвалити закон «про ринок землі» до свят на догоду Заходу і Соросу.

Скажіть, будь ласка, з чим пов'язана терміновість при продажі землі до Нового року? Вони обіцяли і Заходу, і Соросу, що Україну продадуть саме до Нового року, тому і не заклали до бюджету витрати на медицину на другий квартал 2020 року? Кодло, яке не уміє навіть проводити засідання, в терміновому порядку у вісім ранки зібралося для того, щоб продати землю і утекти з нашими грошима? А чому ми вже наступного року не можемо обговорити це зі всім народом України, з фермерами? Чому люди до продажу не можуть отримати свій шматок землі, покладений їм державою, про що ми з Медведчуком говорили вже п'ятдесят разів?» – задався питанням політик.

Співголова фракції «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» упевнений, що це питання, як і багато інших в українській політиці, не обійшлося без втручання Сороса.

Сорос розставив своїх ручних «гончаруков», інших міністрів, які покликані продати скоріше нашу землю. Ми що, зобов'язані ним чимось? Чому ми повинні годувати зарубіжну зграю? Влада ставить нам в приклад Європу, коли говорить, що там працює ринок. Це так! Наприклад, в Польщі або Угорщині люди мають право володіти землею, але йдеться про 100 га землі в одні руки. А нам пропонують дозволити продавати по 200 тис. га і ще поправку проштовхують, щоб збільшити ліміт до 600 тис. га. Мабуть, Сорос сказав, що 200 тис. – мало, і він хоче відразу двома шматками Україну скупити. А хто купить 600 тис. гектарів? Бідні і знедолені українці? Та ні в країні у людей таких грошей!» – резюмував Вадим Рабінович.

Читайте також:Рабінович: Нормандська зустріч показала, що ніхто, крім нас, не наблизить Україну до миру