Світ
11 грудня 2019
Путін не буде дивитися «Слугу народу»: у Кремлі пояснили чому
Президент Росії не дивився і не збирається дивитися серіал "Слуга народу".
news-image

Президент Росії Володимир Путін не дивився і не збирається дивитися серіал "Слуга народу", головну роль в якому виконує президент України Володимир Зеленський.

Про це пише «Є!» з посиланням на УП.

Він не дивиться серіали, тому я переконаний, що він не дивився ("Слугу народу"), і переконаний, що дивитися не буде, бо часу у нього немає", - сказав Дмитро Пєсков.

11 грудня російський розважальний телеканал "ТНТ" покаже серіал "Слуга народу" з президентом Володимиром Зеленським у головній ролі.

За словами Пєскова, він навіть не знав про плани російського каналу показати український серіал: "ТНТ - це приватний канал, ніяк не державний, і для того, щоб показувати якийсь серіал, ніякого дозволу у Кремля отримувати не потрібно".

З 11 листопада основний державний білоруський телеканал "Білорусь 1" показував український серіал "Слуга народу" в вечірній прайм-тайм.

У травні РосЗМІ повідомляли, що "Яндекс" придбав ексклюзивні права на показ в інтернеті на території Росії серіалу "Слуга народу" в головній ролі з президентом України Володимиром Зеленським.

Раніше ми повідомляли, що друга частина «Слуги народу» визнана кращим іноземним фільмом в Китаї.