Події
11 грудня 2019
В Одесі на згарищі коледжу існує загроза обвалення
Рятувальники припинили роботи на одній з ділянок Одеського коледжу.
news-image

Рятувальники припинили роботи на одній з ділянок Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу через загрозу обвалення. Про це повідомляє «Є!» з посиланням на 112.

Роботи в секторі А-3 припинені у зв'язку із загрозою обвалення перекриття 2-го поверху. Проводяться роботи на першому поверсі сектора А-1 у напрямі сектора А-3 із встановлення підпірних балок під другий поверх. У внутрішньому дворі встановлено 733 дерев'яних піддони і вивантажено 2 тис. 13 тюків із сіном для амортизації під час здійснення демонтажу стіни. Проведені роботи з демонтажу 5-го та 6-го поверхів аварійної стіни (сектор D). Демонтаж стіни тимчасово призупинено", - сказано в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що тіла п'яти постраждалих унаслідок пожежі в одеському коледжі досі не впізнали.

Нагадаємо, що 4 грудня в Одесі загорівся коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. В Одеській ОДА ймовірною причиною назвали зіпсований подовжувач в одній з аудиторій.

Вже 6 грудня для з'ясування всіх обставин інциденту Кабінет міністрів створив спеціальну комісію. 8 грудня оголошено національним днем жалоби за загиблими внаслідок пожежі.

Унаслідок пожежі загинули 12 людей, постраждали 30, в лікувальних установах залишаються 9 осіб.

Читайте також:В уряді визначилися з виплатами жертвам одеської пожежі