Україна
10 грудня 2019
Рабінович: Наша партія ще півроку тому привезла з Москви пропозицію по 25% знижку на газ
Лідери Опозиційної Платформи - За Життя ще півроку тому привезли з Москви пропозицію про 25% знижку на газ
news-image

Про це народний депутат і співзасновник політсили Вадим Рабінович заявив в прямому ефірі телеканалу «112 Україна», коментуючи зустріч в нормандському форматі, пише «Є!»  з посиланням на Youtube.

Ще до того, як Зеленський почав вести переговори по газу, була заява НАК «Нафтогаз України», що навіть якщо президент про щось домовиться, то він потім повинен офіційно дозвіл взяти у «Нафтогазу». На такі скандальні заяви президент повинен жорстко реагувати», - вважає парламентарій.

Він нагадав, що Опозиційна Платформа - За Життя ще півроку тому домовилася з Кремлем про знижку на газ.

Що стосується газу, там Путін досить спокійно все сказав. А ще до Путіна про це говорили лідери партії «Опозиційна Платформа - За Життя», коли повернулися з Москви. Ми і тоді говорили про знижку в 25% на газ для населення. Але тоді це було таким злочином в очах людей Зеленського, що по нас порушили кримінальну справу. Тобто в їх розумінні газ на 25% дешевше - це злочин», - обурився народний депутат.

Політик упевнений, що влада не зацікавлена в низьких тарифах, хоча перед виборами обіцяла їх знизити.

Навіщо владі низькі тарифи? Їй це зовсім не потрібно. У людей з'являться зайві гроші, вони почнуть думати. Владі потрібно, щоб люди з ранку до вечора бігали в паніці і думали лише про те, як оплатити комуналку. Ще влада хоче роздати нашу українську землю, а потім продати українців на органи. Адже закон про трансплантацію уже прийнятий », - підсумував Вадим Рабінович.