Суспільство
6 грудня 2019
Зеленський привітав військових: Повертайтесь живими (відео)
Президент привітав військових з Днем Збройних сил та пообіцяв повернути усіх утримуваних українців і окуповані території.
news-image

Президент Володимир Зеленський привітав військових з Днем Збройних сил та пообіцяв повернути усіх утримуваних українців і окуповані території. Про це пише «Є!» з посиланням на УП.

Дорогі наші захисники! Усі, хто відважно боронить Батьківщину на суші, воді та в повітрі. Ті, хто зараз стоїть на сторожі нашої безпеки, та ті, хто віддав життя за Україну. Щодня, а особливо сьогодні, у День Збройних Сил, кожен українець від усього серця каже вам: "Дякую". За вашу доблесть, хоробрість та витримку. За наші мирні міста, за наші мирні села, спокійний сон та чисте небо. Ми дійсно прагнемо миру, ми не хочемо щодня втрачати найкращих! І ми обов’язково повернемо наших людей та наші території. Донбас – це Україна! Луганськ – це Україна! Крим – це Україна. Щиро вітаю вас зі святом і бажаю найголовнішого – нехай незалежно від складності бойових завдань ваші рідні та близькі завжди отримують від вас таке бажане смс-повідомлення: "Зі мною все добре, зі мною все в порядку". Повертайтесь живими!", - говорить президент.

За словами Зеленського, усі пам’ятають, як складно було 5 років тому, коли армія багато чого не мала, але українці вистояли, бо мали "волю і непереможний дух".

Він також нагадав, що рівень довіри українців до армії дуже високий. І пообіцяв, що влада робитиме все, щоб військові це відчували: в умовах, озброєнні, гідному забезпеченні.  

Зеленський також запевняє, що після досягнення довгоочікуваного миру "потужне українське військо залишиться пріоритетом, бо це гарантія свободи і незалежності".  

Раніше ми писали про День Збройних сил України: Історія та традиції свята українських військових.