Суспільство
5 грудня 2019
Зеленський нагородив орденом Сергія Притулу
Президент привітав волонтерів України з їх святом та нагородив за особливі заслуги
news-image

Президент України Володимир Зеленський привітав українців з Міжнародним днем волонтера, відзначивши їх відвагу, філантропію і важливу роль у житті держави, яка шість років знаходиться в стані військового бою. Про це гарант написав на своїй сторінці в Facebook, пише «Є!»  з посиланням на comments.ua.

Не знаю, чи підкріплено науковими дослідженнями, але, здається, нам точно відомо, у кого з людей велике серце. Це - наші волонтери. Щодня ви допомагаєте нашому війську. Щодня ви допомагаєте всім, хто цього потребує. Ваша праця зміцнює віру в людську доброту, небайдужість та милосердя.", - зазначено в повідомленні.

Як підтвердження вдячності і поваги, Зеленський підписав кілька указів про нагородження волонтерів, які виявили особливу завзятість і постійність у важкий для країни час.

Серед тих, хто отримав нагороди, виявився і телеведучий Сергій Притула. Зеленський присудив йому нагороду III ступеня "За заслуги". Відомо, що шоумен з перших днів російської агресії організовував доставку гуманітарної допомоги українським солдатам на фронт, а також перераховував матеріальну допомогу.

Крім Притули, в числі нагороджених президентом виявилися волонтери з різних регіонів і патріотичних організацій України, їх імена опубліковані на сайті Офісу президента.

Читайте також:Пекло Донбасу та енергія Майдану: хто підтримує українське військо