Політика
2 грудня 2019
Зеленський прокоментував звинувачення Трампа у тотальній корумпованості України
Президент України Володимир Зеленський прокоментував обвинувачення президента США Дональда Трампа у тотальній корумпованості України.
news-image

В інтерв'ю Der Spiegel і низці інших європейських видань, Зеленський заявив, що він проти того, щоб у Трампа склалося таке хибне уявлення про Україну, пише «Є!» з посиланням на nv.ua.

Я сказав йому на нашій зустрічі, що не хочу, щоб у нього було таке уявлення про нашу країну. І що він повинен просто приїхати сюди і подивитися, як ми живемо, і що ми робимо для людей. Мені здалося, що він мене почув. Він сказав: так, я бачу, це молода, нова команда», — заявив президент.

Також Зеленський знову підкреслив, що під час телефонної розмови з Трампом, президент США не чинив на нього жодного тиску.

Що стосується Сполучених Штатів, я не хочу, щоб ми вели себе як жебраки. Але ви повинні розуміти, що ми перебуваємо в стані війни. І якщо ви є нашим стратегічним партнером, вам не слід блокувати будь-яку допомогу. Це питання справедливості», — підкреслив Зеленський.

За словами Трампа, він любить український народ, але хоче бути впевненим, що фінансова допомога США буде використана за призначенням.

Україна — третя найбільш корумпована країна світу. Ми збираємося відправляти величезні суми грошей в країну, а вони корумповані, вони крадуть гроші «, — сказав Трамп.

 

Читайте також:Адвокат Трампа став мером селища під Києвом