Війна
27 листопада 2019
Від початку доби на Донбасі бойовики 12 разів порушили «режим тиші»
Внаслідок ворожих обстрілів поранених та загиблих серед українських військовиків немає.
news-image

Від початку доби на Донбасі бойовики 12 разів обстріляли позиції українських військовиків та застосовували зброю заборонених калібрів. Про це повідомляє штаб ООС, пише «Є!» з посиланням на 112

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики 5 разів порушили "режим тиші". З мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вони обстріляли позиції поблизу Луганського та Кримського; з мінометів калібру 82 мм, гармат БМП-1, автоматичних гранатометів, РПГ та стрілецької зброї - біля Новотошківського; зі станкових протитанкових гранатометів - в районі Троїцького. 

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики 7 разів порушили "режим тиші". З автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї вони обстріляли позиції поблизу Старогнатівки; зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів - біля Широкиного; з підствольних гранатометів та стрілецької зброї - в районі Березового.

Внаслідок ворожих обстрілів поранених та загиблих серед українських військовиків немає.

Також ми писали, що через обстріл бойовиками Мар’їнки поранена жінка, яка йшла вулицею із дитиною.