Україна
25 листопада 2019
Найголовніше за день: ДТП з Кулебою, міжнародний розшук Вовка, новий голова Чернівецької ОДА
Читайте про найголовніші події дня, 25 листопада.
news-image

Журналісти «Є!» підготували для вас найактуальніші новини за сьогодні, 25 листопада.

ДТП з Кулебою

Дитячий омбудсмен Кулеба потрапив у реанімацію після ДТП. У момент аварії він перебував у машині разом із своїми синами – Тимофієм і Єлисеєм. Одному – 19-ть, а іншому – 10 років. У результаті як самого Кулебу, так і старшого Тимофія доправили до реанімації. 

Уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба наразі перебуває у свідомості.

Лікарям вдалося стабілізувати його стан, і його життю нічого не загрожує. Чого не скажеш про його синів – за життя старшого Тимофія борються лікарі. 

У мережу виклали відео ДТП за участі уповноваженого із прав дитини Миколи Кулеби. Відео з'вилося на Youtube-каналі "Безпечна Київщина". На відео можна побачити, як машина чиновника переїжджає пішохідний перехід на заборонений сигнал світлофору, а потім, не дочекавшися зеленого сигналу, намагається перетнути перехрестя. У цей момент легковика у бік б'є мікроавтобус.

Міжнародний розшук Вовка

Інтерпол оголосив у міжнародний розшук колишнього голову Національної комісії держрегулювання енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ) Дмитра Вовка, для якого в серпні Солом'янський районний суд Києва відмовився обрати запобіжним заходом утримання під вартою.

Новий голова Чернівецької ОДА

У Чернівцях представили нового голову Чернівецької обласної державної адміністрації Сергія Осачука. Указ про призначення Осачука опублікували на сайті президента 22 листопада, а 25 листопада перший заступник ОП Сергій Трофімов представив Осачука у будівлі держадміністрації області. Кабмін погодив його призначення ще у жовтні на виїзному засіданні.

Осачук має ступінь кандидата історичних наук. У 2014 році його призначили почесним консулом Австрії в Чернівцях.

Також ми повідомляли, що у  Слов'янську в нічному клубі побили заступника мера Андрія Рубана за те, що він зробив зауваження, що в закладі ставлять російські пісні, а саме композиції Олега Газманова.

 

Читайте також:Кінець епохи бідності: компенсація за житло нардепам (інфографіка)