Політика
22 листопада 2019
Вадим Рабінович: Таких кортежів, як за президента Зеленського, я не бачив навіть за президента Януковича!
Український народ голосував за Володимира Зеленського, тому що він симпатичний усім в порівнянні з попередниками.
news-image

Таких кортежів, як за президента Володимира Зеленського, я не бачив навіть за президента Віктора Януковича. 

Про це заявив народний депутат України, співголова фракції «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ» Вадим Рабінович під час великого телемарафону «Діалог з країною», пише «Є!» з посиланням на сайт партії.

Коли я голосував за Зеленського, у мене була мрія, що, нарешті, я побачу, як президент їздить на роботу на велосипеді. Але що я бачу? Так я таких кортежів, як за Зеленського, і за Януковича не бачив!», - заявив Вадим Рабінович, зізнавшись в який раз, що в другому турі президентських виборів голосував за Зеленського.

Крім того, говорив Зеленський і про те, що три президентські літака не потрібні.

Якщо не потрібні літаки, не потрібні кортежі, навіщо тоді через це блокувати півміста? Володимир Олександрович, це ж ви все говорили, а не я. Вдень в Києві проїхати неможливо, тому що їде президент чи прем'єр», - обурився народний депутат.

Але, як би там не було, а український народ проголосував на президентських виборах за кандидатуру Володимира Зеленського, і Вадим Рабінович пояснює це тим, що людям набридла брехливість і безперспективність.

Як би я не критикував владу, я не згоден, що обрання Зеленського було помилкою. Якщо ми так будемо думати, то це неправильний шлях. Ми вибирали Зеленського, тому що виступаємо проти безперспективності і брехливості влади. Ми його обирали, тому що війна всіх дістала! Ми вибирали Зеленського, тому що знищення російської мови було небажане половиною нашої країни», - упевнений Вадим Рабінович.

Знову ж, продовжив депутат, український народ голосував за Володимира Зеленського, тому що він симпатичний усім в порівнянні з попередниками.

Можна не слухати мене чи нашу партію, але не можна не слухати всіх українців. Тому ми зібралися всією країною (на телемарафоні - ред.), щоб допомогти Зеленському зрозуміти: не можна йти дорогою Порошенко і Януковича», - резюмував Вадим Рабінович.

Також ми писали, що Коломойському законодавчо заборонять повернути Приватбанк.