Політика
21 листопада 2019
«Зможуть витягнути Україну»: 10-годинний марафон правди Рабіновича відкрив очі на нову владу
Користувачі соцмереж зазначають, що опозиціонеру вдалося передати «крик душі» всіх українців.
news-image

Десятигодинний телемарафон «Діалог з країною», під час якого співголова партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ» і народний депутат України Вадим Рабінович відповів на питання виборців, не залишився непоміченим в соціальних мережах, пише «Є!».

Ось такий повинен бути політик! Чітко, виразно і зрозуміло, а, головне, залізно!», - пишуть захоплені глядачі.

Користувачі соцмереж зазначають, що опозиціонеру вдалося передати «крик душі» всіх українців.

Спасибі вам, Вадим Зіновійович! Це біль і крик душі. Погоджуюся і підтримую вас і Опозиційну Платформу!»,- зізнаються деякі з них.

Також в Facebook висловлюють надію, що Рабінович зможе наштовхнути українців на правильні висновки, що дасть шанс на зміну ситуації в країні.

Сподіваюся, немає - впевнена, що для багатьох ваша розмова стала приводом замислитися нарешті і зрозуміти, де правда, а де - навпаки», - відзначають користувачі.

Не упустили в соцмережах з уваги і той факт, що співголова партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ»  - хороший аналітик і оратор.

Вадим Зіновійович, спасибі! Коли я вас слухаю, у мене з'являється надія, що ще не все втрачено. Ви - талановитий аналітик, бачите проблему зсередини, а не просто описуєте що відбувається. Як шкода, що не всі люди це розуміють. Як було б здорово, якби саме ваша партія зайняла ключові пости і в Раді, і в уряді. Але я твердо впевнена, що народ прокинеться і зрозуміє, що тільки такі професіонали, як ви і члени вашої партії, зможуть витягнути нашу Україну з прірви. І нехай буде так!», - пишуть користувачі.

Раніше ми повідомляли, що Рабінович запевняє, що «Діра» в Пенсійному фонді носить прізвище і має рахунок у банку.

Читайте також:Потрібно витрясти весь бруд з діючої влади, і тільки тоді щось може змінитися, - Антон Поляков