Політика
20 листопада 2019
Рабінович: «Діра» в Пенсійному фонді носить прізвище і має рахунок у банку
Парламентарій підкреслив, що у всіх цивілізованих країнах світу люди, які виходять на пенсію, є забезпеченими, не переймаються про гроші.
news-image

Уряд вже багато років не може залатати дірку в бюджеті Пенсійного фонду, але на інші потреби йдуть суми, співмірні якої бракує, пише «Є!» з посиланням на сайт партії. 

Про це в ефірі телемарафону «Діалог з країною» на каналі «112 Україна» заявив народний депутат України, співголова фракції «опозиційну платформу - ЗА ЖИТТЯ» Вадим Рабинович.

З року в рік влада заявляє, що не може залатати дірку в 172-мільярдний бюджет Пенсійного фонду. Зате на приватизацію ПриватБанку всього за одну ніч витратили приблизно таку ж суму ... З наших з вами кишень вийняли гроші, вклали їх незрозуміло куди, а потім кажуть, що не можуть допомогти з пенсіями! »- нагадав він.

Парламентарій підкреслив, що у всіх цивілізованих країнах світу люди, які виходять на пенсію, є забезпеченими, не переймаються про гроші. А в Україні ці люди просто приречені на виживання.

Постійно різні правителі весь Пенсійний фонд в розмірі приблизно 172 млрд вкладали в якісь сумнівні комбінації. Раз на чотири роки нам кажуть неперевершену фразу: «чорна діра» в Пенсійному фонді. Яка діра? У «діри» є прізвище, ім'я, по батькові та номер рахунку », - резюмував нардеп.


Читайте також:Рабінович: Україна не має майбутнього без аудиту держави