Політика
20 листопада 2019
Рабінович: Україна не має майбутнього без аудиту держави
Опозиціонер нагадав, що багато країн-сусідів України зробили це і тепер активно розвиваються.
news-image

В Україні необхідно провести аудит. Саме це допоможе державі стати на правильний шлях розвитку.

Про це під час телемарафону «Діалог з країною» на телеканалі «112 Україна» заявив народний депутат України, співголова фракції «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ» Вадим Рабінович, пише «Є!» з посиланням на сайт партії.

Якщо ми не проведемо аудит держави, який обіцяв нам президент Зеленський у своїй передвиборчій програмі, то ми не будемо знати, що робити далі!», - заявив політик.

Опозиціонер нагадав, що багато країн-сусідів України зробили це і тепер активно розвиваються.

Україна - єдина країна в Європі і одна з небагатьох в світі, економіка якої падає. З країни їдуть люди, знищується промисловість! Хіба ми «дурні»? Ні! Це влада занадто хитра!», - вважає парламентарій.

Політик нагадав про те, що після розпаду СРСР Україна була шостою в світі за економічними показниками, але зараз країна залишилася ні з чим.

Тому нам потрібен аудит держави. Потрібно, щоб нам чесно відповіли: «У такому-то році Вася, Петя, Коля вкрали стільки-то. У наступному ті вкрали стільки-то». Нам потрібні ці відповіді, щоб зрозуміти: дурні не ми, а просто ми ставимо «Яресьок», які через три години після складання з себе повноважень покидали країну. І цей уряд вчинить так само ... », - резюмував Вадим Рабінович.

Раніше стало відомо про касетний скандал Офісу Президента: у мережу злили прослушку з кабінету Труби.

Читайте також:Мені комфортніше бути в тіні, - Олена Зеленська (фото)