Політика
20 листопада 2019
Обіцянки Зеленського. Пігулка пам'яті (відео)
Що обіцяв перед виборами українцям Володимир Зеленський? І чи дотримав слова?
news-image

Чомусь мало згадують передвиборчі обіцянки теперішнього Президента. Але саме через них він і посів свою посаду.

У авторській програмі "Інший кут" Іван Проценко, головний редактор інтернет-порталу «Є!», проаналізував період президентства Володимира Зеленського та нагадав нам, що обіцяв, тоді ще кандидат в президенти, шоумен, і що лишилося невиконаним.

Безумовно, у діючого президента є чимало позитивних моментів: відкриття двору офісу президента для людей, Беньямін Нетаньягу вперше за 20 років відвідав Україну, зняття депутатської недоторканності і найдовша в світі прес-конференція", - стверджує Іван Проценко.

Але є і моменти, які були обіцяні народу перед виборами.

Зараз буде вам пігулка пам'яті. Подивіться, що було, і що стало. Усі пам'ятають, які були надії у людей перед виборами. Молодь бігала у зе-футболках, скрізь ліпила наліпки. У повітрі літали фрази: нові обличчя, кумовства не буде, боротьба з олігархами, велосипеди замість кортежів. Усі чекали змін", - згадує журналіст.

У підсумку нові обличчя виявилися не такими уже новими, а просто під іншим прапором, кінець епохи бідності не тільки не настав, а й може стати абсолютно протилежним лозунгом.

Проєкт бюджету скорочено на 20 мільярдів гривень, а Україну покидають великі інвестори. Кумовство також нікуди не зникло, усі хто були знайомі із зе-командою, присіли в теплі крісла. Учителям обіцяли 4 тисячі доларів зарплатню, а в результаті у 2020 році не буде взагалі ніякого підняття", - розповідає Іван Проценко.

Обіцяних велосипедів також немає, а масштаби президентських кортежів лише зросли.

У передвиборчій програмі наголошувалося, що нова влада змусить Росію відшкодувати збитки від вторгнення та прагнутиме завершити війну. Але питання відшкодування збитків взагалі не піднімається", - констатує журналіст.

Чому люди масово віддавали свої голоси за Володимира Зеленського - дивіться на що українці йшли і чого прагнули. А також в цьому відео дізнаєтесь що вийшло насправді з того, що було задекларовано діючим Президентом перед виборами. Це Інший Кут сприйняття. Ласкаво просимо в реальність.

Раніше стало відомо, що батл Зеленського та Тимошенко в мережі збудоражив користувачів.

Читайте також:Рабінович: Давайте в прямому ефірі поговоримо про те, як змінилося наше життя при Зеленському