Політика
18 листопада 2019
«Народний фронт» розцінює оголошення підозри Олегу Ляшку, як намагання показового політичного переслідування
"Народний фронт" висловив свою позицію щодо Ляшка
news-image

"Народний фронт" розцінює оголошення підозри лідерові Радикальної партії Олегу Ляшку за справою, що передбачає міру покарання від 4-х до 7-ми років, як намагання показового політичного переслідування, пише «Є!»  з посиланням на  Народний фронт.          

Нагадаємо, Олег Ляшко виступив проти імпорту російської електроенергії, що веде до руйнування енергетичної незалежності України та захоплення її Росією.

Ми упевнені, штовханина Ляшка з представником влади, який свідомо пролобіював імпорт електроенергії з Росії, сьогодні використовується як банальний привід для демонстративної розправи за політичну позицію.
Фракція "Народного фронту" під час роботи у парламенті попереднього скликання та лідер нашої політичної сили Арсеній Яценюк на посаді прем‘єр-міністра України у 2014-2016 роках ініціювали та приймали комплекс рішень для звільнення нашої держави з енергетичних зашморгів країни-агресора. Саме тому ми обурені діями представників нинішньої влади, які повертають це ярмо, завдаючи шкоди національним інтересам України.
Актив "Народного фронту" заявляє про свою підтримку позиції Олега Ляшка, про готовність взяти його на поруки та внести необхідну суму застави.

Читайте також:Нардепам роздали 3 млн грн компенсацій за житло