Суспільство
12 листопада 2019
Легалізація самогоноваріння. Легалізація канабісу. Що думають перехожі
Читайте думки людей у нашій новині.
news-image

Депутати від партії «Слуга народу» запропонували скасувати покарання за самогоноваріння. Президент Володимир Зеленський заявив, що легалізація марихуани не є пріоритетним питанням для України. Наш кореспондент «Є!»Олег Черешня запитав у людей, що вони думають з цього приводу.

А в кінці відео вас знову чекає приємний сюрприз — Олег підкаже, як знайти заховані нами гроші.

Я підтримую легалізацію самогоноваріння. Я за чистий продукт. Раніше брав у дідуся. На вихідні - три літри",- поділився думками молодий чоловік.
Думаю, що потрібно легалізувати. Сам випив цистрерн 5. І ще готовий дві випити. Сам не гоню",- сказав перехожий
Хто гнав той і буде гнати. А хто офіційно почне, то може треба будуть документи. Алкоголь не вживаю",- відповів чоловік.
Це чистий популізм. Нічого крім популізму. На даному етапі був би проти. Тому що це схоже на те, що для "євроблях" зробили",- резюмував чоловік.
Мої висновки, як лікаря - самогонка безпечніша ніж те, що ми купуємо в магазинах. Це продукт, який знаєш. Але я пю тільки сухе вино. Марихуана? Якщо вона потрібна для лікуваняя - це одне, але якщо вседозволеність... І так залежностей в людей вистачає, що хай Бог милує..",- сказав лікар.
Українське суспільство ще не готове сприймати це як нормальне явище. А з іншого боку, для України це гарний крок для наповнення бюджету. Так як зараз ті кошти осідають на чорному ринку. А можна було б садки, школи побудувати",- сказав молодий чоловік


Я не вживав і погоджуюсь з президентом",- сказав перехожий
Отже, самогон корисніший і безпечніший за горілку з магазину. Але, у всьому потрібно знати міру. Можливо, країна ще дійсно не готова до легалізації марихуани. Час покаже",- підкреслив кореспондент.

Ще більше думок — дивіться у нашому відео. А ще у нас сюрприз для уважних читачів. Шукайте гроші за підказками.

 

Читайте також:У Києві люди вийшли на «Конопляний марш» свободи (відео)